About Us

Bullet Models on set Bullet Models on set

Bullet Models is een servicegericht modellen- en castingbureau

Wij vertegenwoordigen ook influencers en (stem)acteurs, gespecialiseerd in commercials en reclamefotografie en film. We hebben meer dan 16.000 profielen op ons platform en veel mensen onder contract die nergens anders ingeschreven staan. Nu denkt u misschien: dat zeggen ze allemaal, maar wij zijn anders. Let maar op.

We zijn voor alles in

Servicegericht betekent bij ons dat alles kan. Niks is te gek. Sterker nog: de uitdagende klussen vinden we het leukst. Als we moeten improviseren, omdat er weinig tijd is. Omdat het project ambitieus is of gewoon ongewoon. Echt? Jep. Echt.

We werken snel

Op ons efficiënte platform maak je met groots gemak een selectie van modellen die passen bij jouw zoekopdracht. De uitgebreide profielen voorzien je direct van alle relevante details inclusief het bereik van de modellen of acteurs op hun eigen social media kanalen. We weten precies wie er in ons bestand staan dus we kunnen snel een goede match maken. Eenmaal aan het werk reageren we snel: we houden de lijnen graag kort en we zijn altijd bereikbaar. Als er iets gebeurt dat we niet hadden voorzien – elke productie heeft z’n onzekerheden – overleggen we het liefst direct en rechtstreeks.

Je weet precies wat je krijgt

We zijn transparant over wat we doen en in welke volgorde, over waarom we dat doen en over hoeveel het kost. Geen verrassingen. Geen verborgen kosten. Geen onverwachte afkoopsommen. Altijd een helder plaatje vooraf.

Onze influencers

Opdrachtgevers hechten steeds meer waarde aan modellen en acteurs die een groot bereik hebben en zo een bijdrage kunnen leveren aan de impact van een campagne. Ook nemen de aanvragen voor influencers in snel tempo toe. In onze model-profielen is ruimte om aan te geven op welke kanalen je actief bent en hoeveel volgers je hebt. Tevens leveren wij VoiceOvers (stem acteurs).

Max Vos de Wael Max Vos de Wael

Heb jij het in je?

We zijn altijd op zoek naar modellen, acteurs, influencers en stemacteurs voor commercials en reclamefotografie of films in binnen en buitenland. Wij hebben de casting gedaan voor blockbusters als Game of Thrones (HBO), Aladdin, Creed en Chernobyl (HBO). Wij geloven dat schoonheid in iedereen te vinden is, dat iedereen uniek is op zijn of haar eigen manier. Ben je professioneel, enthousiast en spontaan en wil jij ook een keer een klus doen? Schrijf je dan hier in en kom langs voor een fotoshoot. Als we weten wie je bent, weten we ook in welke klus je het beste tot je recht komt. Wil je meer weten over onze klanten en de klussen die we doen? Check onze klantenpagina: Clients.

Over Max Vos de Wael, eigenaar van Bullet Models en de fotostudio

Max Vos de Wael is een gepassioneerd Casting Director, fotograaf en regisseur (Bacardi Bioscoop commercial) met meer dan 30 jaar ervaring. Hij is energiek, vrolijk en eerlijk, en houdt van mensen. Hoe iedereen anders is, dat fascineert hem. Wat Max verschrikkelijk goed kan: hij maakt je mooi. Altijd. Daarom is zijn bureau de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bureau met een bestand van gemotiveerde modellen, acteurs stem acteurs en influencers.

Download

Create a new selection

Rename selection

Save selection

Your selection will be saved in an e-mail to you.
With this e-mail you can always load your selection.

Save your email.

Share selection

Share selection via email.

For an optimized user experience we utilize cookies. By continuing using this website you agree to our privacy conditions.